Câini otrăviți în Caracal. Acuzații de cruzime la adresa primăriei. Reacția primarului

Acuzaţii de cruzime fără margini în Caracal, unde un bărbat a surprins câteva imagini cu câini otrăviţi, omul susținând că angajaţii primăriei ar fi pus furadan în mâncare și au lăsat-o pe lângă ghene, potrivit B1 TV. Contactat de OLT-ALERT, primarul orașului, Liviu Radu, a declarat că este exclusă o asemenea barbarie din partea primăriei și că se va adresa organelor de cercetare penală pentru acuzațiile aduse instituției.

Un locuitor din Caracal a filmat scene cumplite în oraş. Omul a acuzat primăria că a otrăvit mai multi câini. A postat imaginile, iar internauţii au condamnat actul criminal, arată B1 TV.

”Era plin de cadavre de căței morți în chinuri, însa au trimis redepe mașina de gunoi ca să îi ridice. Asta de întâmplă în fiecare an, se înmulțesc foarte rău și singura lor soluție este otrăvirea. În Caracal sunt mai mulți căței decât locuitori, morți de foame, chinuiți și bătuți”, a povestit o femeie pe Facebook.

Contactat de OLT-ALERT, primarul din Caracal, Liviu Radu, a spus că este oripilat de o asemenea acuzație făcută la adresa instituției pe care o conduce.

„Sunt plecat din oraș, cu sarcini de serviciu. Am auzit și eu de această știre și nu îmi vine să cred că primăria este acuzată de o asemenea cruzime. Păi noi cu fiecare ședință de consiliu local mai facem câte un pas pentru construirea unui adăpost pentru câini, cum să facem așa ceva? Am identificat locația, facem demersuri pentru această construcție și nu este deloc ușor, sunt condiții foarte grele de îndeplinit pentru o asemenea investiție. Am să vorbesc cu secretarul primăriei, am să convoc și consiuliul local să vedem ce facem cu această grea acuzație, nu putem lăsa lucrurile așa. Ne vom adresa organelor competente împotriva acestei persoane, să vedem ce dovezi are că lucrurile s-ar fi petrecut așa cum susține”, a declarat primarul municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here