Peste 160 de persoane aleargă, la propriu, după posturile scoase la concurs de Poliţia Olt

Cei peste 160 de candidaţi care au rămas în cursă pentru cele 23 de posturi vacante de agenţi de poliţie scoase la concurs de IPJ Olt susţin probele sportive în aceste zile, probe care sunt eliminatorii.

Probele au loc în 7 şi 8 noiembrie la Centrul de Formare și Perfecționare a Agenților de Poliție “Nicolae Golescu” Slatina, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se precizează că aceste probe sunt eliminatorii.

La nivelul IPJ Olt au fost scoase la concurs 23 de posturi vacante de agenţi, care vor fi ocupate prin încadrare din sursă externă, precum şi un post de agent prin reîncadrare. Pentru aceste posturi la concurs s-au înscris 364 de persoane, însă doar 163 de candidați au promovat examenul psihologic, fiind declarați apți din punct de vedere medical. Acestora, în cele două zile de probe le vor fi testate aptitudinile fizice conform baremelor stabilite.

După susținerea probei sportive, toți participanții admiși vor susține, în data de 19.11.2016, proba scrisă, care are drept scop verificarea cunoştinţelor de specialitate ale candidaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here