Traficanţii de droguri din Olt şi Teleorman, „umflaţi” de DIICOT, au fost arestaţi preventiv

12 persoane dintre cele 13 suspecte de trafic şi consum de droguri ridicate, miercuri, de procurorii DIICOT şi de poliţiştii din Olt în urma unor percheziţii desfăşurate în Olt şi Teleorman, au fost arestate preventive pentru 30 de zile. Cel de-al treisprezecelea traficant luat în vizor este de negăsit, însă şi pe numele său a fost emis mandat. 

Este vorba de Marius Vasilică Cheroiu, zis Timy, Florin Alexandru Caraiman, zis Alex, Florin Cătălin Caraiman, zis Roky, Teodor Cristian Dicu, zis Cristi, Alexandru Dorian Rădulescu, zis Şocîte, Alin Răduţ Grigore, zis Reno, Cristian Ionuţ Marinică, Marcel Viorel, Botofei, Silviu Petru Popescu, Constantin-Cornel Căldăraru, Eugen Dobre, Gheorghe Defta, pentru care s-a emis mandate de arest preventiv la propunerea procurorilor DIICOT.

În cazul celui de-al treisprezecelea suspect, Marius Lăcătuş, instanţa a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă.

Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă, putând fi contestată de părţi implicate.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Olt au destructurat, miercuri, o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. Peste două kilograme de cannabis, dar şi sume de bani au fost ridicate în urma celor 10 percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, în Olt şi Teleorman.

Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2015, cei în cauză au comercializat aproximativ 10 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de  57.000 de lei, către diverse persoane din județele Olt și Teleorman.

Membrii grupării sunt acum cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat,  trafic şi consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here