Unde au fost, marţi, Emil Moţ, primarul Slatinei, şi Marius Iancu / IMAGINI NEEDITATE

După cum a promis în campania electorală care a precedat alegerile locale din iunie, primarul Slatinei, Emil Moţ, merge regulat în cartierele oraşului pentru a lua pulsul populaţiei. Ultima vizită de acest gen edilul a făcut-o în cartierul Crişan, unde a vorbit cu zeci de oameni, reţinând cele mai importante probleme ridicate de cetăţeni. La întâlnirea cu cetăţenii Emil Moţ a fost însoţit de Marius Iancu, unul dintre candidaţii PSD Olt la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

„Am fost, marți după-amiază, în cartierul Crișan, unde am discutat cu locuitorii zonei despre problemele pe care ei consideră că administrația locală trebuie să le rezolve, pentru îmbunătățirea aspectului urban din Slatina. Pe această cale am abordat cu oamenii diverse idei de proiecte care ar putea fi transpuse în practică în zonă, dar nu numai. Așa cum am promis, aceste vizite în teren voi continua să le fac pe tot timpul mandatului meu deoarece consider că numai în acest mod, împreună, putem rezolva problemele orașului”, a spus primarul Slatinei.

La întâlnirea cu cetăţenii Emil Moţ a fost însoţit de Marius Iancu, unul dintre candidaţii PSD Olt la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

mot-in-crisan-1

mot-in-crisan-2

mot-in-crisan-3

mot-in-crisan-4

mot-in-crisan-5

mot-in-crisan-6

mot-in-crisan-7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here