Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu, cu „Miracolul din noiembrie” la Slatina-FOTO/VIDEO

Jurnaliștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu au lansat, joi, la Slatina, volumul comun „Miracolul din noiembrie”, dedicat victoriei pe care PNL și Klaus Iohannis au înregistrat-o împotriva PSD și a lui Victor Ponta, câștigând alegerile prezidențiale.

Evenimentul a avut loc la Hotel Parc, în sala restaurantului, ticsită de public, în majoritatea lui format din membri și simpatizanți ai PNL. Prezent la eveniment, deputatul Gigel Știrbu, președinte al PNL Olt, a ținut însă să sublinieze că momentul nu a fost unul politic, ci doar o manifestare editorială.

„Nu este un eveniment politic, este un eveniment editorial extrem de important. Județul Olt, sau cel puțin capitala județului Olt, nu este recunoscută în Oltenia ca un pol important al culturii, dar iată că există anumiți oameni, anumite organisme, anumite mecanisme care sunt avide de astfel de momente”, a spus Gigel Știrbu.

Despre cartea lansată au vorbit îndelung autorii: Laurențiu Ciocăzanu cu calm, într-o logică așezată, Grigore Cartianu cu nerv, acuzator la adresa celor ce se fac vinovați de crimele din Decembrie 1989 și cu obidă la stânga românească în legătură cu opreliștile puse românilor din Diaspora în primul tur al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014, când, stând la cozi interminabile, nu au mai apucat să voteze. Ambii jurnaliști și-au declarat simpatia și susținerea față de politica de dreapta – o explicație și pentru prezența covârșitoare la eveniment a publicului de extracție liberală.

Pe lângă volumul lansat, Grigore Cartianu a pus la dispoziția publicului mai multe volume apărute în ultimii ani cu privire la adevărurile crude care au drapat Revoluția din 1989, dar și volumul dedicat biografiei marelui jucător de fotbal Gheorghe Hagi.

Printre cei prezenți s-au numărat liderii organizației județene a PNL, alături de Gigel Știrbu fiind Siminica Mirea, prim-vicepreședinte executiv al filialei și candidat la Senatul României pe prima poyiție a listei, Ion Moisescu, prim-vicepreședinte PNL Olt și candidat pe loc eligibil la Camera Deputaților, dar și mai mulți lideri de organizații locale.

De la Slatina, Laurențiu Ciocăzanu și Grigore Cartianu au plecat la Craiova pentru un eveniment similar, cei doi aflându-se, de fapt, într-un turneu pentru promovarea și lansarea „Miracolului din noiembrie”.

dscn6120

dscn6136

dscn6125

dscn6126

dscn6127

dscn6124 dscn6148

dscn6131

dscn6130

dscn6122

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here