Primăria Slatina începe distribuirea tichetelor sociale. Unde vor putea fi valorificate

Primăria Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a tichetelor sociale începând de luni, 28 noiembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Potrivit statisticii oficiale, din cei 4.500 de slătineni care au depus cereri (persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 800 lei), vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de aproape 4.300 persoane.

Acțiunea de distribuire/depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 19 septembrie – 31 octombrie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului orașului, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 76 de unități comerciale de pe raza municipiului.

OLT-ALERT prezintă lista completă a acestor unități comerciale:

lista1

lista2

lista3

lista4

lista5

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here