Curs Aplicare Gene (fir cu fir, tehnica 2D, 3D), organizat în Slatina

Ce cadou mai frumos am putea primi în preajma sãrbãtorilor decât acela de a cunoaşte o meserie frumoasã cum este cea de Aplicare Gene, tehnicã extrem de actualã şi solicitatã atât în ţarã cât mai ales în strãinãtate. În luna decembrie, demareazã în cadrul Profesional New Consult din Slatina, cursul de Aplicare Gene, curs adresat tuturor care doresc sã deprindã tehnica de aplicare gene fir cu fir, tehnica 2D şi tehnica 3D.

Costul cursului, cel mai mic de pe piaţã, este de 590 lei, plata acestuia putând a fi efectuatã şi în rate, în cadrul cursului urmând a se aborda noţiunile necesare atât teoretic dar mai ales practic, toate ustensilele şi materialele folosite pe parcursul derulãrii cursului fiind incluse în preţul menţionat mai sus.

Closeup image of beautiful woman eye with fashion bright makeup

Formatori cu experienţã, condiţii de studiu excelente, materiale profesionale sunt doar câteva dintre ingredientele unui curs de succes la care vã invitãm sã participaţi .

O nouã sesiune a cursului de Aplicare Gene va demara în Slatina, sâmbãtã 12.11.2016, curs la care mai este DOAR UN SINGUR LOC.

foto-gene-false15

Mai multe detalii despre cursul de Aplicare Gene fir cu fir, tehnica 2D, 3D pot fi obţinute accesând urmãtorul link: www.profesionalnewconsult.ro sau vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la centrul din Slatina, la adresa : B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 0784.045.025, email: slatina@profesionalnewconsult.ro web: www.profesionalnewconsult.ro

Woman Eye with Long Eyelashes. Eyelash Extension

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Manichiurã Pedichiurã

Curs Tehnician Maseur

Curs Cosmetica

Curs Coafor

Curs Frizerie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here