Mașină cu patru persoane căzută în râpă pe DN 65, în Olt. Trei victime au ajuns la spital

Un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut în râpă la Valea Mare, în prima curbă pe care DN 65 o face în dreptul localității. Trei dintre victime au fost transportate la spital.

Accidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 21.00, când șoferul mașinii nu a urmat curba, răsturnându-se cu mașina în râpă. În autoturism se aflau patru persoane cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani. Este vorba de doi bărbați și două fete de 17 și 18 ani.

La locul accidentului au ajuns echipaje SMURD și de la Ambulanță, care au preluat trei dintre persoanele aflate în mașină și le-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

„Autoturismul s-a răsturnat în râpa de la coborârea spre Valea Mare, în mașină aflându-se patru persoane cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani. Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul Slatina, conștiente”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Poliția încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul, făcând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here