Va demisiona Gigel Ştirbu din fruntea PNL Olt? Iată ce RĂSPUNS a dat

Întrebat dacă, în urma rezultatelor slabe înregistrate de liberalii olteni la alegerile parlamentare de duminică, îşi va depune demisia din fruntea PNL Olt, Gigel Ştirbu a declarat, luni, pentru OLT-ALERT, că, marţi, când se va întruni Biroul Naţional al partidului, „este posibil orice”. Întrebarea i-a fost pusă în contextul în care şefa PNL, Alina Gorghiu, şi-a depus, luni, mandatul.

„Mâine la orele 12.00 vom avea un Birou Naţional pentru a lua deciziile care se impun vizavi de bunul mers al partidului. Vom vedea ce decizii se impun şi, ca atare, fiecare membru al Biroului Naţional, fiecare membru al partidului trebuie să se supună acestor decizii”, a declarat Gigel Ştirbu.

Întrebat dacă, în urma rezultatelor slabe înregistrate de liberalii olteni la alegerile parlamentare de duminică, îşi va depune demisia din fruntea PNL Olt, Gigel Ştirbu a declarat că „este posibil orice”.

Primul lider liberal care, luni, şi-a anunţat demisia este Andrei Iordache, care şi-a depus mandatul de preşedinte interimar al PNL Slatina.

„Domnul Andrei Iordache şi-a depus mandatul în condiţiile în care a promis acest lucru”, a comentat Ştirbu decizia colegului său de partid.

Andrei Iordache a anunţat, înainte de alegerile parlamentare, într-o conferinţă de presă, că, dacă PNL Slatina nu va obţine un procent de peste 30%, îşi va depune mandatul de preşedinte al PNL Slatina.

Reacţiile unor liberali din Olt nu au întârziat să apară, luni, după rezultatele slabe înregistrate de PNL Olt la alegerile de duminică.

„Ma uit pe FB si nu inteleg, ce o mai lungim? Nu este clar?
DEMISIA, sau DEMISILE,
De urgenta ADUNARE GENARALA pe fiecare filiala, de votat conducerile interimare si cu mandat direct la Bucuresti unde sa ceara DEMISIA INTREGII CONDUCERI, cu ALINA in frunte. Ce asteptam? Sa ne invite PSD-ul la guvernare? Am mai auzit azi-noapte o timpenie apropiata de asta. Gata, am mers pe variante tehnocrate cu Ciolos fara Ciolos, cu USR care ne-a luat si voturile si prestanta, gata, Alina, Misu Voicu si toti isteții astia de la Bucuresti rupti de realitate demisia. Toti DEMISIA si un pas in spate cum a facut Crin. Pai te duci tu ditamai partid de dreapta in campanie cu trei fituici cu doua idei pe ele si alea de stinga?! Cum e posibil asa ceva? PSD cistiga cu program de dreapta ca la noi nu e in stare nimeni sa faca program de guvernare de dreapta? Si mai am multe de zis”, a postat pe Facebook unul dintre liberalii olteni, Viorel Ionescu.

vivi-ionescu

După înfrângerea suferită la alegerile parlamentare de liberali, şefa PNL, Alina Gorghiu, şi-a depus, luni, mandatul.

La nivelul judeţului Olt, PNL a obţinut 16,45% la Camera Deputaţilor şi 16,63% la Senat, sub media naţională a partidului. Ţintind trei mandate de parlamentari şi un procent care să se apropie de 30%, PNL Olt va avea două mandate în parlament, unul de deputat, aparţinându-i lui Gigel Ştirbu, şi unul de senator, care îi revine Siminicăi Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here