Alegeri în PNL Olt/Declarațiile singurului candidat la funcția de președinte, Ion Moisescu

Ion (Costel) Moisescu

La această oră, la Casa Tineretului din Slatina, au loc alegeri interne în PNL Olt. Înaintea votului, singurul candidat pentru funcția de președinte, Ion Moisescu, a făcut apel la unitate. Primul obiectiv al său și al noii structuri de conducere este câștigarea funcției de primar în cele două localități unde în 11 iunie vor avea loc alegeri parțiale, Osica de Sus și Sprâncenata.

În discursul de dinaintea votului rostit în fața unei săli pline cu peste 400 de delegați, Ion Moisescu a spus că este adeptul muncii în echipă, că își dorește primari invincibili, seriozitate și putere de convingere din partea liberalilor. El a dat exemplu organizației PNL Scornicești, pe care o și conduce, care a câștigat trei mandate de primar până acum.

„Sunt adeptul echipei – vreau invincibilitatea primarilor noștri, seriozitazea, puterea de convingere. Eu sunt de la Scornicești, de unde e mama, tata, bunica și bunicul comunismului și de trei mandate de când sunt președinte, PSD e pe locul doi, de trei mandate câștigă PNL mandatul de primar cu trei nume diferite. O echipă omogenă și unită poate să producă cel mai bun produs și să-l și susțină”, a spus, de la tribună, candidatul la funcția de președinte al PNL Olt.

Ion Moisescu a mai afirmat că, de săptămâna viitoare, vor fi organizate sondaje pentru următoarele alegeri locale, principalul obiectiv fiind câștigarea scrutinului din 2020 în fața PSD. Pentru asta trebuie ca partidul să se reechilibreze, să recâștige încrederea electoratului și, pentru reușită, se va pune bază pe unitate. El a mai spus că nu va tolera prezența trădătorilor în partid.

„De săptămâna viitoare dăm drumul la sondaje pentru alegerile locale. Nu o să tolerez vânzarea. Nu o să tolerez oameni care ne vând pe câteva voturi. Ori suntem uniți, ori afară, dacă nu va merge. Să facem echipe puternice astfel încât să ne putem bate cu PSD de la egal la egal. Dacă împreună reușim să echilibrăm partidul, să dăm încredere, să fim uniți, putem să câștigăm alegerile din 2020. Campania de la parlamentare din 2016 a fost un dezastru pentru noi. O merge Cioloș la Sibiu, dar nu merge la Olt. Să ținem cont de particularitatea județului. Azi ne alegem conducerea, de mâine ne apucăm de treabă”, a reliefat Ion Moisescu.

Până la alegerile din 2020, primul obiectiv al noii conduceri va fi câștigarea funcției de primar în cele două localități unde în 11 iunie vor avea loc alegeri parțiale, Osica de Sus și Sprâncenata.

În afară de fruntașii liberali ai gazdelor, printre care se numără senatorul Siminica Mirea și deputatul Gigel Știrbu, la eveniment participă Ludovic Orban și noul președinte al PNL București, europarlamentarul Cristian Bușoi, fostul secretar general al PNL, Marian Petrache, președintele PNL Sector 3 București, Florin Alexe, vicepreședintele regional Cristian Buican, președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here