CRIMĂ ODIOASĂ în Olt: O femeie a murit în chinuri GROAZNICE sub loviturile concubinului

O femeie din localitatea olteană Obîrșia a murit în chinuri groaznice sub loviturile crâncene ale concubinului său. Crima a avut loc la finalul lunii trecute, când, bărbatului i-a cășunat pe femeie, lovind-o cu pumnii și picioarele, dar și cu obiecte contondente. Criminalul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.  

Citește și BOMBĂ: Darius Vâlcov nu-și menține declarațiile în instanță: „Am fost înşelat”

În fapt, s-a reţinut că, la data de 30.08.2017, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a exercitat acte de violenţă fizică asupra concubinei sale, prin aplicarea mai multor lovituri cu obiecte contondente, pumnii şi picioarele peste tot corpul, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia.

Citește și MĂCEL printre șoferii din Olt: Peste 450 de amenzi date de polițiști în doar trei zile

„Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne masive secundare, unei rupturi de splină, leziuni ce s-a produs prin lovire cu corp dur contondent”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citește și Puteau să OMOARE persoane nevinovate dacă nu erau opriți la timp de polițiști/Ce s-a întâmplat

Reţinând că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, după ce l-au reținut pe făptaș, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile, măsură dispusă prin încheierea nr. 60/02.09.2017 a Tribunalului Olt.

Citește și AJOFM Olt pune la dispoziție, prin EURES, aproape 1.000 de locuri de muncă în străinătate

Procurorii mai precizează că „punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie”.

Citește și Trofeul Festivalului de muzică ușoară „Radu Șerban” Caracal, câștigat de o buzoiancă/FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here