MĂCEL printre șoferii din Olt: Peste 450 de amenzi date de polițiști în doar trei zile

Peste 450 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din Olt în acest weekend, valoarea amenzilor fiind în valoare de aproape 78.000 lei.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul Rutier și structurile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au acționat, în perioada 1 – 3 septembrie, pentru reducerea riscului rutier și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, cu scopul creșterii nivelului de siguranță și fluență a traficului rutier pe drumurile din județul Olt.

„În urma acțiunii, au fost aplicate 467 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.968 lei, din care 183 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 100 pentru neutilizarea centurii de siguranță sau a dispozitivelor de retenție omologate, restul fiind pentru alte abateri.

De asemenea, au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

Totodată,  au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 23 de permise, din care cinci pentru consum de alcool, șase pentru nerespectarea regulilor privind depășirea vehiculelor și patru pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here