De Ziua Recoltei la Slatina, produse agroalimentare la prețuri de producător/Vine și ministrul Agriculturii

Primăria municipiului Slatina anunță organizarea primei ediții a manifestării „Ziua Recoltei”, eveniment care se va desfășura pe esplanada din centrul municipiului în zilele de 10 și 11 octombrie. La deschiderea evenimentului este așteptat să participe și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Manifestarea este organizată împreună cu Asociația Tinerilor Fermieri Olt și se vrea a fi o ocazie pentru cetățenii din municipiu, dar nu numai, de a se aproviziona direct de la producători pentru sezonul rece cu legume și fructe proaspete, dar și cu produse din miere, brânză sau preparate din carne.

„La evenimentul de marți de la Slatina, este așteptat să participe și ministrul Agriculturii, Petre Daea, alături de primarul municipiului, Emil Moț, prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, parlamentari etc.”, se aratăîntr-un comunicat al primăriei.

Ziua Recoltei va marca, de fapt, Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti, care va fi sărbătorită în fiecare an, la 10 octombrie, eveniment stabilit de Parlamentul României prin adoptarea unei legi inițiată de deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here