Dragnea încearcă să le convingă pe Shhaideh și Plumb să revină asupra demisiilor

Sursa foto: stiripesurse.ro

Liviu Dragnea încearcă să-și îmbunătățească poziția în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD în aceste momente, cerându-le lui Sevil Shhaideh și Rovanei Plumb, care și-au pus încă de la începutul ședinței mandatele de ministru la dispoziția partidului să revină asupra acestor decizii.

O altă variantă pe care Dragnea o cere este supunerea la vot a fiecărei decizii de demisie, deși demisia este un act unilateral.

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, dar și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, „s-au pus la dispoziția partidului”, potrivit Antena 3.

Liderii PSD s-au întâlnit joi în şedinţă pentru a decide remanierea cerută de premierul Mihai Tudose, care a solicitat demiterea mai multor miniștri, în principal demiterea vicepremierului Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, și a ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here