A MURIT Ion Moisescu, președintele PNL Olt!

Președintele PNL Olt, consilierul județean Ion Moisescu (Costel pentru apropiați), a încetat din viață vineri dimineață, la doar 51 de ani, în locuința sa din Scornicești, unde a fost găsit fără suflare în pat. Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, spun apropiații. Cel mai probabil, liderul PNL Olt a suferit un infract. Chemat de urgență de familie, un echipaj de la Amulanță s-a deplasat imediat la domiciliul liderului PNL Olt, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

Informația a fost confirmată de primarul liberal al orașului Scornicești, Ion Prioteasa.

„Așa este. Nu ne vine să credem, dar s-a întâmplat. Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, era bine, muncea, nu se vedea că suferă de ceva. Ieri a fost la Cungrea, unde a participat la o recepție de lucrări, alături de primarul comunei, Liviu Voiculescu. Aseară am vorbit cu el, până la 22.00 am tot vorbit. Era bine, ne-am despărțit și era ca de obicei. Acum, când am aflat de tragedie, mă gândesc cât muncea de mult și cât suflet punea în cadrul partidului. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat, pentru OLT-ALERT, primarul Ion Prioteasa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Alina Duminică, echipajul medical chemat la fața locului pentru salvarea liderului liberal a făcut tot posibilul pentru salvarea acestuia, dar, din păcate, el nu a mai putut fi readus la viață.

„Echipajul nostru a găsit pacientul în stop cardio-respirator, i-a făcut manevrele de resuscitare, a fost chemat și echipaj cu medic, dar, din păcate, nu au reușit să îmbunătățească starea pacientului”, a declarat, pentru OLT-ALERT, medicul Alina Duminică.

Cunoscut om de afaceri local, patron al restaurantului Donald din Scornicești, consilier județean în mai multe mandate și fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, Ion Moisescu a făcut parte, foarte mulți ani, din staff-ul de conducere al PNL Olt, din funcția de prim-vicepreședinte al organizației urcând pe cea de președinte în aprilie anul acesta.

Născut în 1966, Ion Moisescu a împlinit 51 de ani în 22 iulie. El era căsătorit și avea doi copii, ambii băieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here