Ultimul lucru pe care Costel Moisescu l-a făcut înainte de a pleca dintre noi

În ultima sa zi de viață, una „plină” pentru Ion (Costel) Moisescu, așa cum era aproape fiecare zi a lui, ținând cont de dinamismul care îl definea, președintele PNL Olt a făcut un ultim gest public la miezul nopții, după ce, cu câteva ore înainte, se despărțise de primarul din Scornicești, Ion Prioteasa.

La ora 23.59, Costel Moisescu, care, politician împătimit, printre câte avusese de împlinit, urmărise și evenimentele politice ale zilei, a postat ultimul său mesaj pe pagina proprie de socializare, un mesaj politic cu o neîmpătimită ironie la adresa adversarilor politici. Vineri, imediat ce vestea morții lui s-a răspândit ca un fulger pe rețelele de socializare, sub mesajul său au început să curgă altfel de mesaje, de păreri de rău și de condoleanțe pentru familia celui plecat la ceruri.

Nimeni dintre cei cu care s-a întâlnit în acea zi și de care s-a despărțit nu putea intui că despărțirea va fi cea din urmă. Printre altele, liderul liberal a participat la un eveniment care a marcat finalizarea unei investiții în localitatea Cungrea, unde primar este finul său, Liviu Voiculescu. Printre ultimii cu care a vorbit s-a numărat și primarul din Scornicești, Ion Prioteasa, de care s-a despărțit, potrivit edilului, în jurul orei 22.00.

Vestea morții lui Costel Moisescu a fost un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut, cu prrecădere pentru apropiați. Printre aceștia se numără președintele PNL Ludovic Orban, susținut fără rezerve de președintele PNL Olt atunci când a candidat la președinția partidului și care sâmbătă nu va lipsi dintre cei care îl vor conduce pe Costel Moisescu pe ultimul drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here