Autoutilitare în FLĂCĂRI într-o localitate din Olt. Ce s-a întâmplat/FOTO+VIDEO

Două autoutilitare aparţinând unui cetăţean din comuna olteană Curtişoara au luat foc, sâmbătă, la orele prânzului. Pagubele sunt importante, motoarele celor două maşini fiind distruse de flăcări.

Incendiul a izbucnit la una dintre maşini şi, pentru că erau parcate foarte aproape, flăcările s-au propagat şi la cealaltă. La faţa locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere, dar şi un echipaj SMURD a fost prezent, pentru orice eventualitate.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în această dimineață la un incendiu izbucnit la două autoutilitare, în Comuna Curtișoara, Olt.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la compartimentele motor și la habitaclurile celor două autoutilitare.

Pompierii au acționat aproximativ 30 de minute pentru lichidarea incendiului.

Au ars compartimentele motor și habitaclurile celor două autoutilitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la un cablu defect sau neizolat corespunzător, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here