5 persoane au murit carbonizate într-o maşină care a luat foc după un accident/Imagini cu puternic impact emoţional/Pompierii au fost ŞOCAŢI

Cinci persoane au murit carbonizate și alte trei au fost rănite miercuri dimineață, pe DN 17, în localitatea Ilișești din judeţul Suceava, într-un accident rutier urmat de incendiu devastator la unul dintre autoturismele implicate.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3:00, pe DN 17, pe raza comunei Ilișești.

În urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară, autoturismul a luat foc. În accident a mai fost implicat și un al doilea autoturism.

La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere.

„La sosirea echipajelor, autoturismul care a luat foc ardea în totalitate.

După ce incendiul a fost stins, în interior au fost identificate trupurile a 5 persoane, din nefericire, carbonizate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În autoutilitară se aflau două persoane, care după ce au fost monitorizate medical, au refuzat transportul la spital.

Din celălalt autoturism implicat, șoferul a suferit contuzii la un picior și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Deşi au văzut multe în intervenţiile de până acum, pompierii aflaţi la faţa locului au fost şocaţi la vederea cadavrelor carbonizate după ce au stins focul care a cuprins autoturismul.

„Regretăm cele întâmplate și transmitem familiilor îndoliate Sincere Condoleanțe! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!”, au postat salvatorii pe pagina de socializare a ISU Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here