Terenul fostei unităţi militare din Slatina nu mai este al primăriei/S-a întors la MApN

Sursa foto: adevarul.ro

Terenul fostei unităţi militare din Slatina pe care primăria o preluase prin protocol de ma Ministerul Apărării s-a întors în administrarea MApN. Guvernul a aprobat, în acest sens, un act normativ.

Citeşte şi Slătinenii cer primăriei revenirea la două sensuri de circulaţie pe strada Libertăţii

Hotărârea de guvern a fost adoptată de Executiv în şedinţa de miercuri şi se referă la „înscrierea unui imobil, situat în municipiul Slatina, judeţul Olt, în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Ministerului Apărării Naţionale şi pentru actualizarea valorii de inventar a imobilului 539 aflat în domeniul public al statului”.

Citeşte şi Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar revine în Slatina/ Preţuri pentru recuperarea vehiculelor

Imobilul nu a fost preluat cu forţa, ci în baza unei noi înţelegeri pe care Ministerul Apărării a făcut-o cu Primăria Slatina, la solicitarea acesteia, astfel încât vechiul protocol să nu mai producă efecte. Terenul se va întoarce la primăria municipiului-reşedinţă de judeţ în baza unui nou protocol.

Citeşte şi ÎNCHISOARE cu suspendare pentru falsa jurnalistă care a ŞANTAJAT un primar din Olt/Ce spune edilul

Renegocierea între părţi a avut scopul de a prelua imobilul în alte condiţii decât prevedea fostul protocol, încheiat de fosta administraţie şi potrivit căruia în schimbul terenului primăria ar fi urmat să construiască un bloc de locuinţe pentru Ministerul Apărării, o investiţie extrem de costisitoare. În noile condiţii, municipalitatea va trebui doar să reabiliteze imobilul în care funcţionează Centrul Militar Judeţean Olt.

Citeşte şi Este OFICIAL: Pensiile şi indemnizaţia de creștere a copilului au fost MAJORATE

Citeşte şi ULTIMA ORĂ/ O nouă obligaţie pentru TOATE firmele: Guvernul a adoptat-o miercuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here