Polițiștii din Olt dau iama peste pietoni: Zeci de sancțiuni pentru abateri în trafic/Acțiunile continuă

În această săptămână, polițiștii rutieri au intesificat activitățile în stradă, obiectivul principal al polițiștilor fiind salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea și sancționarea celor care pun în pericol siguranța traficului. În atenția oamenilor legii au intrat și pietoni, sancționați cu zecile pentru încălcarea normelor de trafic.

Astfel, acțiunile polițiștilor rutieri olteni au vizat, miercuri, combaterea abaterilor săvârșite de pietoni. Totodată, cei care au staționat ori s-au deplasat neregulamentar pe drumurile publice au fost în vizorul polițiștilor.

„Ieri, 33 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au aplicat 106 sancțiuni contravenționale pentru indisciplină constatată în trafic.

În urma activității desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 39 de contravenții săvârșite de către pietoni, 35 fiind pentru traversare neregulamentară și 4 pentru deplasare neregulamentară pe partea carosabilă.

Polițiștii continuă să acționeze, activitățile din cursul zilei de azi punând accente pe sancționarea celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În zilele care urmează acțiunile se vor intensifica în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here