Vicepreședinte al Senatului, plângere la Poliție pentru amenințarea cu MOARTEA

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu (USR) a depus, vineri, la Secția 5 de poliție din Cluj-Napoca, o plângere penală, susținând că ar fi primit amenințări cu moartea.

Amenințările cu moartea la adresa sa ar fi fost făcute pe rețelele de socializare pe motiv că demnitarul a participat la protestele împotriva inițiativelor legislative prin care se urmărește modificarea legilor Justiției.

„Astăzi, am depus la Poliția Cluj-Napoca plângere penală împotriva celor care mi-au transmis, mie și altor cetățeni, mesaje de amenințare cu moartea pentru că participăm la protestele pro Justiție.

Aştept ca instituţiile statului să îşi facă datoria, să îl găsească pe cel care a postat mesajele sau pe cel care se află în spatele acestora. Este important ca aceste ameninţări să înceteze, cei care stau în spatele acestora trebuie să înţeleagă că nu trăim într-un stat cocotier în care libertatea de exprimare, în stradă, se lasă cu astfel de ameninţări”, a postat, vineri, pe pagina sa de facebook, Mihai Goțiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here