Primele imagini cu Sanda Ladoși în duba mascaților

Cântăreața Sanda Ladoși a fost săltată marți, împreună cu soțul ei, de procurorii DIICOT, din propria locuință. Ei ar fi suspectați de o fraudă în valoare de un milion de euro. 

Între timp, au apărut primele imagini cu artista în duba mascaților.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 – 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane, potrivit DIICOT.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„În perioada 2008-2014 în baza aceleași rezoluți infracționale, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale,  au indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanțare) și 6 acte adiționale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanțarea activității de leasing financiar) și prin folosirea de mijloace frauduloase, producându-se o pagubă de 4 344 939,50 lei”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

În cauză se efectuează cercetări faţă de un număr de 17 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here