Dan Diaconescu este LIBER. Primele declarații după ieșirea din penitenciar

Dan Diaconescu este din nou liber. Fostul patron al OTV a fost eliberat condiționat miercuri, după ce judecătorii de la Tribunalul București au luat o decizie definitivă în acest sens.

Din poarta Penitenciarului Jilava, Dan Diaconescu a vorbit despre adversarii săi și despre interdicțiile pe care le are pentru încă șapte ani de acum înainte.

”Dacă vreți să știți cum este în pușcărie, făceți-vă televiziuni de succes și partide de succes și imediat o să intrați.

Avem de-a face cu o sentință prin care timp de zece ani și jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion și jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. Este o interdicție foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere. Nu știu de ce le-o fi atât de frică de mine. Sunt, totuți, pentru telespectatorii mai tineri, care s-au născut între timp, de când eu mi-am trăit aici postumitatea, mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoșteam pe nimeni în București. Și cu toate astea, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte tare de mine. Spaima construiește în jurul lor niște ziduri mult mai înalte decât zidurile din spatele meu, de ceva vreme încoace”, a declarat Dan Diaconescu.

Fostul patron al OTV a fost condamnat, în martie 2015, la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare pentru șantaj.

Sursa: B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here