MEGA-SCANDAL în Parlament. Șerban Nicolae: Penală e mama care v-a făcut nesimțită!/ Sunteți proastă/ Am o poză în care faceţi SEX ANAL (VIDEO)

A fost MEGA-SCANDAL, miercuri, în Parlament pe tema legilor justiției, folosindu-se cuvinte jignitoare extreme.

Deputatul USR, Cosette Chichirău, a făcut în tot acest timp un live, pe Facebook, unde a transmis tot ce se petrecea acolo, în timpul votului.

La un moment dat, s-a dus să-l filmeze pe liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae. Acesta a numit-o proastă și i-a transmis că ”penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”.

Chichirău filma ce se întâmplă în plen, iar în momentul în care l-a numit pe Șerban Nicolae penal, acesta a răbufnit. De asemenea, Chichirău a spus că Șerban Nicolae este ”șofer penal” pentru că, la un moment dat, l-a condus pe Cătălin Voicu cu mașina.

”Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu?

Nu vă hliziți fasolea așa la mine! Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg alfabetizat, care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, să vedeți ce am furat eu.

Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?”, a spus Șerban Nicolae.

Scandalul poate fi vizionat la minutul 0:44:25:

Sursa: b1.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here