Anunț IMPORTANT de la Fisc: Până când trebuie plătite obligațiile fiscale în decembrie

Calendarul Obligaţiilor Fiscale aferente lunii decembrie 2017” este un instrument de informare a contribuabililor cu privire la termenele limită de declarare a obligaţiilor fiscale pentru luna decembrie 2017.

Astfel, până cel târziu joi 21 decembrie 2017 se va efectua declararea şi plata obligaţiilor fiscale pentru luna noiembrie la Bugetul General Consolidat.

De asemenea, contribuabilii care realizează venituri din activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor (cu excepţia veniturilor din arendare), activităţi agricole impuse în sistem real, silvicultură și piscicultură au obligaţia să efectueze plăţile anticipate privind impozitul pe venit, aferente trimestrului IV 2017 până, joi, 21 decembrie 2017.

Tot până la aceeaşi dată, organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor şi jocurile tip slot-machine trebuie să plătească taxa anuală pentru autorizaţia de exploatare a jocurilor de noroc, aferentă trimestrului următor.

Toate informaţiile detaliate sunt cuprinse în “Calendarul Obligaţiilor Fiscale aferent lunii decembrie 2017”, care este publicat pe pagina de internet a ANAF şi poate fi vizualizat 24 de ore din 24 accesând link-ul: https://static.anaf.ro/static/20/Anaf/Calendar_obligatii_fiscale_2017.htm#dec .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here