Unul dintre cei mai căutaţi interlopi din România, extrădat din Germania. Ce infracţiuni l-au adus pe acesta pe locul 4 în lista Europol/FOTO

Unul din cei mai căutaţi infractori români a fost adus în ţară. Mihai Mişirelicu a fost prins în Germania şi a fost extrădat. Acum are de executat 11 ani de închisoare, fiind condamnat  pentru trafic de minori și de droguri.

Considerat unul dintre cei mai căutați patru infractori din România, aflați pe lista Most Wanted a Europol, Mihai Mișirelicu, din Tulcea, a fost prins de autoritățile germane, pe 6 decembrie 2017, în Hamburg. Iar vineri seara, a fost adus în ţară.

El a fost condamnat pentru trafic de persoane, trafic de droguri și nerespectarea regimului armelor și munițiilor și că era urmărit internațional în Sistemul Informatic Schengen, în baza a două mandate europene de arestare, ambele emise de Tribunalul Tulcea.

Potrivit anchetatorilor, în perioada februarie – iulie 2012, împreună cu un individ de origine albaneză, Deniz Floroiu, Mişirelicu a constituit și coordonat un grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării sexuale a unor minore în România, Belgia și Germania.

De asemenea, interlopul mai este acuzat că, împreună cu un prieten, a intrat într-un bar din Tulcea, şi înarmați cu pistoale, au ameninţat cu moartea barmanul, şi chiar au tras mai multe focuri de armă. Atunci a declarat anchetatorilor că a tras asupra barmanului, dar că nu a avut intenţia să îl omoare, ci să îl sperie ca să vadă că nu glumeşte.

În consecință, Mihai Mișirelicu a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, precum și la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Interlopul a ţinut prima pagină a ziarelor şi în 2015, atunci când, în timp ce era dat în urmărire internațională, el ar fi tras un chef de pomină chiar lângă Poliţia Capitalei, la un club de fiţe din Centrul Vechi.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here