ȘOCANT: Un polițist din Olt s-a împușcat în cap! El lucrează la Crimă Organizată

Un politist din Olt s-a împușcat, în această noapte, în cap, informează OLT-ALERT. Colegii polițistului fac la această oră cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Este vorba de Bogdan Dumitrescu, care lucra în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate. Potrivit unor surse din Poliție, acesta se despărțise de soție și se afla într-o altă relație.

Citește și Olt: Dat AFARĂ din Poliție după ce a fost declarat INAPT pe fond psihic. Un alt polițist nu mai are voie să poarte armă

El se afla cu iubita sa în momentul în care a apăsat pe trăgaci. Într-un context în care urmează să fie stabilit de criminaliști, aceasta a fost și ea împușcată în mână.

Ambii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, omul legii a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Alina Duminică.

Citește și Darius Vâlcov, numit consilier de stat în aparatul de lucru al premierului României

„La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj SMURD, care au preluat două victime cu plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală pe partea stângă produsă prin împuşcare, având o stare destul de gravă, şi despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu o plagă împuşcată la mâna stângă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică.

 

Citește și Raport IPJ Olt: Infracțiunile economico-financiare, creștere semnificativă în Olt

Evenimentul a avut loc în condițiile în care un alt polițist din Olt a fost trecut în rezervă după ce a fost declarat inapt de Comisia de verificare a capacităţii de muncă. Omul fusese inițial evaluat de Comisia medicală, care a observat tulburări de natură psihică la el.

De asemenea, unui alt polițist din cadrul IPJ Olt i s-a interzis conducerea autospecialelor de poliţie şi portul armamentului, tot din motive de comportament inadecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here