Intervenție contracronometru prin nămeți în Olt, pentru salvarea unei fetițe de doi ani, bolnavă/ FOTO+VIDEO

O intervenție contracronometru a pompierilor și a unui echipaj de la Ambulanță a avut astăzi dimineață în localitatea Milcov, sat Ulmi, pentru salvarea unei fetițe de doar doi ani care se simțea rău. Ambulanța nu a putut pătrunde spre locuința cu pricina din cauza zăpezii, astfel că a fost nevoie de utilajele pompierilor pentru a se putea ajunge la copil.

Apelul de urgență a fost făcut în jurul orei 06.00 de părinții fetiței, care se afla în stare febrilă. imediat o ambulanță de la Slatina a plecat spre locul indicat, numai că, la o distanță de cinci kilometri față de casă, ambulanța nu a mai putut merge din cauza zăpezii troienite, astfel că au intervenit pompierii, cu Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și cu o autoșenilată.

„Misiunea de la Ulmi a început în jurul orei 06.00. Către locul indicat s-au deplasat 15 pompieri, cu ATPVM din cadrul ISU Olt, autoșenilata de la ISU Sibiu și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță.

Echipajele s-au deplasat până în apropierea localității Ulmi, iar o distanță de aproximativ cinci kilometri, până la caz, a fost parcursă cu autoșenilata în care se afla și echipajul medical”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Fetița a fost preluată de autoșenilată și transportată către echipajele medicale, conștientă, stabilă din punct de vedere medical și va fi predată la Unitatea de Preluare Urgențe din cadrul Spitalului Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here