Centru de permanență la Bobicești/ Asistență medicală 24 de ore din 24, pentru cinci comune

Comuna Bobicești are, de astăzi, centru de permanență medicală care va deservi cetățenii din cinci comune, 24 din 24 de ore. 

Direcția de Sănătate Publică Olt anunță că, luni, 5 martie, cu sprijinul Casei  de Asigurări  de Sănătate, a fost deschis oficial un centru de permanență fix care va deservi cetățenii din cinci comune. Centrul asigură asistență medicală primară pentru locuitorii din comunele Bobicești, Morunglav, Barza, Pirscoveni și Sopirlita.

„Asistență medicală primară este asigurată în regim de garda prin: dr. Diaconescu Nicoleta – medic coordonator, împreună cu medicii Sbora Angelica, Simion Letiția, Ilie Gina, Dincă Lavinia și  Cataraga Ion”, se arată într-un comunicat de presă al DSP Olt.

Centrul de Permanentă Fix Bobicești este al șaptelea centru din județul Olt.

Centrele de permanentă fixe sunt unități sanitare cu sediul stabil în localitățile respective, care asigura continuitatea asistenței medicale primare în regim de garda pentru pacienții din zonele arondate, după  terminarea programului de lucru al cabinetelor de medicină de familie, de sărbători legale, precum  și în zilele de sâmbătă și duminică, respectiv  24 de ore din 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here