Cei trei tineri din Caracal morți săptămâna trecută în Olanda au fost conduși pe ultimul drum

Sursa foto: gazetanoua.ro

Cei trei tineri din Caracal, soț, soție și fratele acesteia, morţi în accidentul rutier petrecut în urmă cu o săptămână în Olanda și repatriați sâmbătă seară, au fost înmormântaţi luni.

Sute de persoane au fost prezente la înmormântarea care a avut loc la Caracal. Cosmin Zîmbrea, Adina Soreanu şi Aurel Soreanu sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident petrecut în urmă cu o săptămână.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei tineri au fost repatriate, duminică. Toate cheltuielile de repatriere a fost suportate de guvernul olandez şi coordonate de Ministerul de Externe, potrivit Pro TV, citând gazetanoua.ro.

La înmormântare a fost prezent și patronul firmei din Olanda la care cei trei tineri lucrau, acesta suportând toate cheltuielile de înmormântare.

„Am fost și eu acolo, a fost prezent și patronul companiei pentru care lucrau cei trei tineri din orașul nostru și care a suportat cheltuielile cu înmormântarea. Părinții lor sunt distruși de durere. O mare tragedie”, ne-a spus primarul din Caracal, Liviu Radu.

Cosmin, sora lui, Adina, şi soţul ei, Aurel, lucrau pentru firma Van Rooi Meat, iar luni, 19 martie, după ce ieşiseră din tură, se întorceau în oraşul Goch, din Germania, unde locuiau. Microbuzul care-i transporta s-a ciocnit însă frontal cu un camion de salubritate, care a distrus aproape în întregime maşina în care se aflau românii. Alături de cei trei caracaleni, Cosmin Zimbrea, de 24 de ani, sora lui, Adina Soreanu, de 26 de ani și soțul acesteia, Aurel Soreanu, de 27 de ani, au murit alte două persoane din România.

În accident au mai fost rănite patru persoane, care au fost transportate la spital. Printre acestea se numără și logodnica lui Cosmin Zîmbrea, Andreea.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Primăria și Consiliul Local Caracal transmite condoleanțe familiilor îndurerate.

„În aceste momente triste pentru orașul nostru, Primăria Caracal și Consiliul Local transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate și își manifestă profund regretul pentru trecerea la cele veșnice a soților Aurel și Adina Soreanu și Cosmin Zimbrea, tinerii a căror viață s-a sfârșit în carnagiul din Olanda.

Odihnească-se în pace!
Dumnezeu să îi ierte!”, se arată în mesajul autorităților locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here