Mai mulți militari americani de la Baza NATO din Deveselu, scandal monstru într-un club din Craiova. Șase dintre ei, amendați de Poliție

Mai mulți militari americani de la Baza NATO Deveselu, Olt, au fost audiați și amendați de polițiștii din Dolj după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au provocat un scandal într-un club de noapte din Craiova, de unde au plecat fără să achite ceea ce consumaseră. Militarii au intrat în conflict cu personalul de pază al clubului, dar și cu polițiștii care au intervenit pentru aplanarea conflictului.

Este vorba de şapte militari americani care sâmbătă seară s-au relaxat într-un club din Craiova. După câteva ore, timp în care militarii au consumat băuturi alcoolice, ei au plecat fără să plătească. Agenții de pază ai localului au plecat în urmărirea clienților, pe care i-au prins și le-au cerut explicații pentru fapta lor. Discuțiile contradictorii au degenerat rapid într-un scandal pe care un echipaj de poliție care patrula în zonă a încercat să îl aplaneze.

Pentru că militarii au devenit violenți, aceștia au fost încătușați și duși la secția de poliție.

În urma audierilor, șase dintre cei șapte militari au fost amendați cu peste 3.000 de lei.

„În dimineața zilei de duminică, în imediata apropiere a unui local de alimentație publică din Craiova s-a produs un eveniment între un grup de clienți ai localului respectiv și personalul cu atribuții pe linia asigurării pazei. Incidentul a fost cauzat de faptul că grupul respectiv a refuzat să achite contravaloarea consumației. Întrucât persoanele se manifestau zgomotos, au fost luate măsuri pentru aplanarea stării tensionate, iar persoanele implicate au fost sancționate contravențional, conform LG 61 /91. Este vorba de șase persoane care au fost sancționate, cuantumul total al sancțiunilor fiind de 3.300 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Militarii vor fi supuși și unei anchete interne în cadrul unității în care își desfășoară activitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here