Un mort și familia îndurerată, scoși din biserică în timpul slujbei de înmormântare. Ce s-a întâmplat/FOTO

O familie din Piatra Neamț a suferit o umilință greu de imaginat la înmormântarea unei rude. Sicriul cu trupul neînsuflețit și toți cei prezenți au fost scoși din biserică în timpul slujbei pentru ca în lăcașul de cult să se facă curățenie. 

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, la biserica Sfântul Gheorghe din Piatra Neamț,  iar explicația pentru scena halucinantă este aceea că luni, 16 aprilie, adică peste cinci zile, biserica va fi vizitata de Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Iar pentru vizita înaltului prelat a fost angajată o firmă de curățenie care a venit să pună totul la punct chiar în timpul slujbei de înmormântare, informează tvmneamt.ro.

Astfel, la aproape 20 de minute de la începutul slujbei, preotul a cerut să fie scos mortul din biserică și a anunțat că slujba va fi continuată în jurul orei 11, în curtea lăcașului de cult. Rudele nu s-au opus de teamă ca înmormântarea să nu fie anulată cu totul, așa că sicriul a fost depus în fața capelei bisericii.

Sub ochii celor îndurerați, preotul i-a îndrumat pe cei de la firma de curățenie și a supravegheat atent lucrările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here