Alexandru Berechet, noul președinte al Tineretului Social-Democrat Slatina/FOTO+VIDEO

Organizația de Tineret a PSD Slatina are, de joi, 24 mai, un nou președinte în persoana lui Alexandru Berechet. Acesta a preluat ștafeta de la Florin Dumitrescu. 

Conferința județeană de alegeri a TSD Slatina a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, plină de tineri socia-democrați. Alegerile s-au derulat repede, pentru că noile structuri de conducere ale organizației au fost alese nu secret, cu buletine de vot, ci prin vot deschis. De altfel, Alexandru Berechet a fost singurul candidat pentru funcția de președinte.

Au fost aleși și cinci vicepreședinți în biroul organizației, funcțiile fiind ocupate de Gabriel Dobra, Andreea Gîscan, Răzvan Cazangiu, Daniel Noajă și Alexandru Barbu.

Secretar al organizației a fost aleasă Tania Raicu.

Biroul municipal al TSD Slatina a fost completat cu 27 de membri: Adrian Țoc, Alin Cojocaru, Adriana-Liliana Călin, Loredana Dorobănțoiu, Andrei Neacșu, Dragoș Iancu, Cristian Joia, Alin Tufan, Cosmin Bușcă, Ionuț Moruș, Alexandru Antonescu, Bogdan Dumitrescu, Marius Nicolae, Livia Popa, Adelina oprișor, Marius Gherghe, Liana Popa, Simona Retevoescu, Ștefania Iancu, Manuela Tufan, Silviu Popescu, Gabriel Buleandră, Iulian Bițoiu, Liviu Mezdrea, Ștefan Olaru, Liana Mădălina Lale și Cosmin Floreanu.

„Preiau această funcție cu gândul de a forma o echipă unită, puternică și dornică de muncă. În primul rând, ne așteaptă două rânduri de alegeri foarte importante, așa că trebuie să avem o echipă puternică pentru că trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Obiectivul nostru este să ținem tinerii aproape pentru că Partidul Social Democrat este un partid care ține la tineri și care se bazează pe ei”, a declarat, după alegeri, noul președinte al TSD Slatina, Alexandru Berechet.

La conferință au participat, din partea seniorilor, primarul municipiului, Emil Moț, președintele PSD Slatina, deputatul Marius Iancu, Ionuț Ivan și, evident, fostul președinte al organizației, Florin Dumitrescu. Cu toții l-au felicitat pe noul președinte și i-au urat succes.

De asemenea, printre tinerii social-democrați s-au mai aflat Claudiu Stăncoiu, Adrian Bărbulete și Nicolae Martin.

Declarații de la eveniment:

De la stânga la dreapta: Alexandru Berechet, Florin Dumitrescu, Ionuț Ivan, Emil Moț și Marius Iancu

Tania Raicu, noul secretar al TSD Slatina
În dreapta, Claudiu Stăncioiu, viceprimar al Slatinei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here