Grațiela Gavrilescu ia exemplul Vioricăi Dăncilă: Sunt un ministru CARE nu îmi este frică. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA

Viorica Dăncilă pare să fie idolul ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu. Aceasta  a declarat, separat de premier, război gramaticii limbii române.

Grațiela Leocadia Gavrilescu a făcut o afirmație, în timpul unei conferințe internaționale în domeniul cercetării, care i-a uluit pe profesorii universitari prezenți.

”Ca un ministru responsabil și CARE nu îmi este frică să spun adevărul am comunicat Comisiei Europene și comisarului european de mediu care este realitatea din România…”, a spus Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Și nu s-a oprit aici. Ea a continuat seria gafelor.

”Să sperăm că, așa cum ne ținem de toate graficele pe care le avem, vom reuși la finalul lunii iulie, să lansăm Ghidul Solicitantului pentru Primării – iar suma totală pentru finanțare va fi de 75 de milioane de euro. Am rugat primarii de la Brașov și pe care îi voi informa exact pe fiecare ce suprafață de teren, astfel degradată, o au în custodie să și depună astfel de proiecte. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA”, a declarat Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here