Adjunctul secretarului de stat al SUA, întâlnire de taină cu Liviu Dragnea la un hotel. Despre ce au discutat emisarul lui Trump și liderul PSD

Wess Mitchell, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice, aflat în România în aceste zile, a avut o întâlnire cu președintele PSD Liviu Dragnea. Întâlnirea a fost ulterior confirmată chiar de ambasada SUA la București, care nu a oferit alte detalii.

Discuția dintre emisarul lui Donald Trump și liderul social-democraților nu a avut caracter oficial și s-ar fi desfășurat într-un hotel din București, potrivit unor surse citate de PSNews.ro.

Aceleași surse menționează că un subiect care ar fi putut fi abordat de cei doi este cel al legii off-shore, amânată de patru luni în Camera Deputaților.

Wess Mitchell s-a întâlnit luni cu mai mulţi oficiali români şi analişti independenţi, ocazie cu care a lăudat instituțiile anticorupție și sistemul judiciar din România.

Marți dimineață, adjunctul secretarului american de stat pentru probleme europene și eurasiatice a fost primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here