Dubla tragedie de la Movileni care a luat două suflete tinere: „Nu te voi uita niciodată copil frumos si drag”/ FOTO+VIDEO

Tragedia de luni seară, când doi tineri, de 23 și 18 ani, au murit în teribilul accident rutier produs la Movileni, a lovit ca fulgerul familiile victimelor., care acum se pregătesc de înmormântare. Durerea i-a cuprins și pe prietenii și cunoscuții celor doi, care au postat pe rețelele de socializare nenumărate mesaje îndurerate. 

Iulian și Mădălina erau iubiți. El lucra într-un bar din Movileni, localitatea sa natală, ea era încă elevă la un liceu din Scornicești.

„Nu te voi uita niciodată copil frumos și drag dumnezeu sa te odihnească!!!”, scrie o tânără pe Facebook.

„Dacă viața ne-ar putea oferi încă o dată șansa de a mai trăi, clipele ce au fost şi s-au risipit,.se spune că trebuie să trăieşti clipa, însă viaţa nu a putut ierta, tu eşti sus acolo printre îngeri, ne-a rămas doar amintirea ta,.de multe ori viaţa e de neînţeles, ea nu iartă iar noi nu avem de ales. Este ultimul tău drum, te-am pierdut, amintirea se așterne în trecut. Ieri erai un suflet nevinovat iar acum îngerii din cer ni te-au luat. Purtăm în gând mereu amintirea ta, realitatea nu o putem accepta, ieri erai cu noi, acum nu mai eşti. Ce-am trăit cândva au rămas doar povești”, a scris o altă tânără.

„Dumnezeu sa va odihnească în pace, nu îmi vine să cred Iuli, mult prea devreme, condoleanțe familiei, chiar nu am cuvinte, îmi pare rău pentru finalul tău mult prea crunt și mult mult prea devreme, aveai toată viața înainte… păcat ca viața uneori e mult prea nedreaptă”, a postat Bianca Adriana.

„Cum se poate așa ceva? Doamne nu pot sa cred așa ceva, nu vreau sa cred așa ceva! Ți-am zis Iuli mereu sa ai grija de tine și mi-ai promis ca vei avea, cu cine o sa mai vorbesc eu Iuli, pe cine o sa mai sacai eu? Cui o sa ii mai cer eu sfaturi?Dumnezeu sa aibe grija de tine suflet bun, nu am sa te uit toată viața mea”, a scris o altă tânără.

Dubla tragedie s-a petrecut luni seară, pe Drumul Județean 546 B, pe raza comunei Movileni. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Potrivit polițiștilor, mașina în care se aflau cei doi tineri, condusă de Iulian Ene, a pătruns, la un moment dat, pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism condus regulamentar din sens invers de un bărbat de 36 de ani, alături de care se afla un copil de 12 ani.

Impactul le-a fost fatal celor doi tineri, care au murit pe loc. Bărbatul din cealalaltă mașină și copilul au fost transportați, cu diverse traumatisme, la spitalul din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here