Accident cu cinci victime la Caracal. Doi adulți și trei copii, cu vârste între doi și nouă ani, au ajuns la spital/ FOTO+VIDEO

O întreagă familie din Dolj a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismul cu care se deplasau a fost implicat într-un accident petrecut pe varianta de ocolire a municipiului Caracal. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, de soția lui și de trei copii, un băiat de doi ani și două fetițe de patru și de nouă ani. 

La fața locului au ajuns pompierii SMURD, dar și un echipaj de la Ambulanță, care au acordat primul ajutor victimelor și le-au transportat la spital.

„Pompierii SMURD Caracal, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt au fost solicitați să intervină la un accident rutier, pe drumul de ocolire al municipiului Caracal.

În accident au fost implicate două autoturisme, in care se aflau șase persoane, dintre care trei minori.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu traumatism la membrul inferior, o minoră în vârstă de patru ani cu atac de panică, o altă minoră în vârstă de nouă ani cu traumatism la membrul inferior stâng, plagă la pometele stâng, toți din comuna Bucovăț, județul Dolj, au fost asistați medical și transportați de echipajul SMURD Caracal la Centrul de Primire Urgențe Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Mama copiilor, cu traumatism la maxilarul inferior, și un minor în vârstă de doi ani, cu atac de panică, au fost preluați de echipajul de la Ambulanță și transportați tot la spitalul din Caracal Caracal.

Un alt bărbat, în vârstă 50 ani, șoferul din celălalt autoturism, conștient, fără urmă de traumă, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă în cadrul căreia fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here