Paul Stănescu, nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea? Imagini de la nuntă

Foto: libertatea.ro

În diverse medii mai puțin informate din Olt se vorbește că nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, căsătorit, duminică, 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, ar fi vicepremierul Paul Stănescu, liderul PSD Olt.

Nimic mai fals, la mijloc fiind vorba de o potrivire de nume, pentru că nașii celor doi tineri sunt Doina și Ovidiu Paul Stănescu. Acesta este un afacerist din București, prieten cu Liviu Dragnea de circa 30 de ani.

Cu câteva zile înainte de nuntă, care a avut loc la Palatul Snagov, Ovidiu Paul Stănescu a spus că a acceptat să fie nașul de cununie al lui Valentin Ștefan Dragnea, fără să țină cont de „poziția politică sau activitatea publică a vreunuia dintre cei patru părinți ai viitorului cuplu”, potrivit libertatea.ro. De asemenea, Stănescu a precizat are o relație de amiciție cu familia lui Liviu Dragnea de aproape 30 de ani.

Fiul președintelui PSD a ales să-și organizeze nunta într-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de București, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Fiind anunțată că urma să aibă loc la Biserica Sf. Elefterie din București, cununia religioasă a avut loc, finalmente, la capela la la capela Palatului Snagov.

Au fost invitați toți membrii Guvernului, de la miniștri, secretari de stat și subsecretari de stat, până la numeroși directori și funcționari din ministere, dar și directori de agenții și instituții deconcentrate aflate în subordinea sau sub coordonarea ministerelor, au spus surse din PSD pentru Mediafax, citată de libertatea.ro.

Senatorii și deputații PSD și ALDE au primit și ei invitații la nuntă lui Dragnea jr., la fel că majoritatea aleșilor locali importanți ai PSD, precum primari, președinți de consilii județene, consilieri municipali și județeni.

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro
Foto: ph-online.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here