Liderul PSD e supărat că ministrul Justiției nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspecţiei Judiciare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o ieşire extrem de critică la adresa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, acuzându-l că nu a dat o ordonanţă de urgenţă pentru a prelungi mandatul actualei conduceri a Inspecţiei Judiciare, arma PSD împotriva magistraţilor.

Dragnea a adăugat că vrea să aibă o discuţie pe acest subiect cu Toader şi cu premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, şeful PSD a spus că a citit că Tudorel Toader vrea să înceapă o carieră de notar şi că a văzut şi solicitarea ca să se suspende imediat, ţinând cont de faptul că este membru al Guvernului.

“Eu am citit asta. În acelaşi timp, am văzut şi solicitarea ca să se suspende imediat, ţinând cont de faptul că este în Guvern. Sigur că eu aş fi foarte bucuros dacă – pentru că am citit şi eu în presă zilele trecute – domnul ministru Toader ar fi iniţiat şi dus până la aprobare ordonanţa care ar fi permis actualei conduceri a Inspecţiei Judiciare să-şi continue mandatul până când intră în vigoare noua lege şi, ca mulţi alţi colegi, oameni pe care i-am văzut supăraţi, şi eu sunt sunt supărat, pentru că tocmai se pot pune sub semnul întrebării nişte anchete importante care sunt în derulare. M-aş fi aşteptat să ducă la capăt această procedură săptămâna trecută. Pentru mine este destul de ciudat şi destul de greu de înţeles de ce nu a făcut-o”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă acest lucru este un motiv de remaniere, Dragnea a răspuns: “Dumneavostră aveţi doar alb sau negru…”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here