Liviu Dragnea, despre gesturile controversate ale lui Darius Vâlcov: Nu cred că trebuie să își dea demisia

Liviu Dragnea susține că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă și eminența cenușie a programului economic al PSD, nu ar trebui să demisioneze ca urmare a faptului că a publicat fișa medicală a protestatarului Sandy Matei sau un videoclip în care apare o imagine în care președintele Klaus Iohannis poartă o mustață precum Hitler.

Citește și Vâlcov a fost consultat psihiatric. Certificatul medico-legal a ajuns la presă, dar nu l-a publicat nimeni

„N-am văzut inflamări în toţi anii ăştia în care erau date publicităţii rechizitorii, în care erau date publicităţii date din dosare. Nu s-a cerut demisia nimănui atunci. Din câte am înţeles, a fost o postare privată pe pagina de Facebook, dar poate fi un gest nefericit. Dar nu cred că trebuie să-şi dea demisia sau să fie demis de acolo. Este punctul meu de vedere”, a declarat Liviu Dragnea.

Referitor la faptul că reprezentanții comunității evreiești din România au reacționat dur după postarea în care Darius Vâlcov a făcut o comparație între șeful statului și Hitler, Liviu Dragnea a precizat: „V-am spus care este punctul meu de vedere. Da, am citit această reacţie, dar în virtutea faptului că sunt un susţinător recunoscut şi cunoscut al organizaţiilor evreieşti, eu cred că nu poate fi acuzat Darius Vâlcov de alte lucruri sau să se gândească cineva că a avut în vedere altceva”.

„I-am spus că a fost un gest nefericit, este părerea mea. Faceţi-mi un dosar şi pe părerea asta”, a mai spus Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here