Accident ȘOCANT în Olt: Un pieton a fost proiectat prin plafonul unei mașini/ A murit pe loc/ FOTO și VIDEO

Un pieton de 56 de ani, cetățean turc, a murit pe loc, duminică seară, după ce a fost lovit de un autoturism pe DN 65 – E 574, la limita județelor Olt și Dolj. Într-un mod de neimaginat, victima a fost proiectată prin plafonul unei mașini, unde a rămas blocat.

La fața locului au ajuns pompierii din Balș, cu cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt, au intervenit pe Drumul European 574, la limita județelor Olt și Dolj, la un accident rutier. La sosirea echipajelor, un pieton, în vârstă de 56 de ani, cetățean turc, a fost găsit decedat, blocat în autoturism prin plafonul acestuia.

Victima a fost proiectată prin plafonul mașinii, unde a rămas blocat, murind pe loc

Pompierii de la descarcerare au acționat pentru extragerea bărbatului decedat din autoturism. În urma accidentului nu au rezultat alte victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here