VIDEO S-a întâmplat joi după-amiază în centrul Slatinei, la Fântâna Speranței/ Trecătorii au fost luați prin surprindere

Spectacol de ținută, joi după-amiază, în centrul Slatinei, la Fântâna Speranței, unde sute de oameni ieșiți la plimbare au fost luați prin surprindere de costumele populare ale unor copii și tineri și de primele ritmuri folclorice.

Protagoniștii evenimentului au fost membrii ansamblului folcloric «Mugurașii Iminogului» și grupul vocal „Oltencuțele” din comuna Perieți. Spectacolul în aer liber a continuat seria evenimentelor de acest fel care se derulează în cadrul unui proiect pe care Asociația „Călușarii Slatinei” în derulează în parteneriat cu Primăria Slatina, coordonat de coregraful Alexandru Rizea, cel care se ocupă de mai multe ansambluri populare din județ.

Directorul ansamblului este Cristina Olteanu, iar coordonatorul este primarul din Perieți, Costin Robert Vîlceleanu, prezent la spectacolul de joi. De coregrafia ansamblului se ocupă Alexandru Rizea și Alexandru Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here