Polițiștii din Slatina au ridicat mașina lui Marin Gubandru, după ce fostul șef al Fiscului, ex-consilier local, a parcat-o neregulamentar/ FOTO

Fostul șef al Finanțelor Publice Olt și consilier local Marin Gubandru a rămas fără mașină, miercuri, după ce polițiștii slătineni i-au ridicat-o pentru parcare neregulamentară. Cu toate eforturile depuse de Gubandru, oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați, au chemat autospeciala de ridicare a autoturismelor și i-au luat mașina.

Actualul om de afaceri Marin Gubandru a parcat miercuri, la prânz, pe strada Primăverii, lângă intersecția de la CEC, pentru scurt timp, spune el.

„Aveam treabă la CEC, să îi trimit niște bani cumnatului meu care se află într-un spital din Istanbul, unde va fi operat.

Era o urgență, trebuie să îi trimit bani repede și am parcat aici, unde să parchez”, s-a văitat fostul șef al Fiscului.

Cu toate eforturile depuse în fața polițiștilor de a-l ierta, oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați; au chemat autospeciala de ridicare a autoturismelor și i-au luat mașina.

Acum, Gubandru va trebui să plătească pentru recuperarea autoturismului, un BMW.

În cazul ridicării mașinilor parcate neregulamentar, proprietarii trebuie să achite o taxă de 150 de lei pentru recuperarea autoturismelor, prevedere valabilă dacă taxa se achită în cel mult 24 de ore. Dacă proprietarii nu-și revendică mașinile în acest interval, taxa crește la 300 de lei, la care se adaugă, pentru fiecare zi în care mașina stă în custodia serviciului care se ocupă cu asta, DASIP, câte 50 de lei.

•••

Marin Gubandru nu este cunoscut doar ca fost șef al Finanțelor Publice Olt și ca fost consilier local al municipiului-reședință de județ.

În 2010, el a fost reţinut timp de 24 de ore, alături de alte 10 persoane, în dosarul  lingourilor de aluminiu de la Arcelor Mittal. Trimis în judecată pentru delapidare alături de alţi inculpaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Gubandru a scăpat doar cu o amendă administrativă de 300 de lei.

De asemenea, în 2013 fostul șef al Fiscului a fost cercetat și trimis în judecată pentru evaziune fiscală. În 2016, Tribunașul Mehedinți l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Sentința a fost desființată de Curtea de Apel Craiova, unde inculpatul a atacat-o cu apel, iar Marin Gubandru a scăpat, din nou, cu o simplă amendă administrativă, în vreme ce un alt inculpat în același dosar s-a ales cu închisoare cu suspendare.

2 COMENTARII

  1. O nenorocire de om care imi provoacă sila cand aud/citesc despre această somitate in domeniul fraudelor si furtului. Cat mai suportăm asemenea specimene?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here