Un student la Medicină şi-a pus capăt zilelor într-un mod CUMPLIT: Și-a TĂIAT VENELE și s-a SPÂNZURAT de un calorifer cu CABLUL de la laptop!/ FOTO

Şoc printre studenţii la Medicină din anul 6 din Timişoara. Un student israelian s-a sinucis în locuința pe care o avea închiriată. Acesta și-a pus capăt zilelor luni, în casa din strada Circumvoluțiunii.

Colegii săi s-au îngrijorat când au văzut că nu mai răspunde la telefon şi nici nu a venit la facultate. Au mers la ușa lui și și-au dat seama că s-a întâmplat ceva grav când au auzit razbătând soneria telefonului din apartament, iar acesta nu răspunde. Tinerii au chemat în ajutor poliția și pompierii. Aceștia au pătruns în locuința și l-au găsit pe student mort, relatează opiniatimisoarei.ro.

Sinuciderea a fost șocantă și pentru polițiști. Studentul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se asigura că îşi încheie definitiv conturile cu viaţa.

De aceea, mai întâi și-a tăiat venele, apoi a decis să se spânzure de un calorifer cu cablul de alimentare de la laptop.

(Foto: opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here