VIDEO Incredibil în Olt: Un șofer oprit de polițiști urma să fie sancționat. În loc de amendă a primit ASTA!

S-a întâmplat chiar înainte de Crăciun: un conducător auto oprit de polițiști și care credea că o să fie sancționat pentru o eventuală neregulă comisă în trafic a rămas cu gura căscată la „pedeapsa” aplicată de oamenii legii.

La solicitarea regulamentară a polițiștilor, șoferul a oprit mașina pe dreapta. I s-au cerut documentele, omul legii a plecat cu ele în autospeciala Poliției, de unde a coborât nu cu un proces-verbal de contravenție, ci cu un cadou pentru copilul șoferului aflat pe bancheta din spate. Un ghiozdan și câteva dulciuri.

Citește și Toţi şoferii trebuie să ştie asta: Se schimbă legea. În sfârșit, ceva de bine!

Dacă nu ați ghicit până acum, este vorba despre Viorel Teacă, agentul șef principal de la Biroul Rutier al Poliției Slatina, implicat în mai multe cazuri umanitare și în viața socială a orașului prin acțiuni de voluntariat în cadrul Crucii Roșii.

Citește și Cătălin Rotea: 2018 a fost anul poate cel mai important pentru Spitalul Județean Slatina

În ultimul timp, el a predat unor elevi lecții de acordare a primului ajutor medical în cazuri de urgență. Din ianuarie 2019, astfel de lecții vor fi predate și polițiștilor din Olt, totul în cadrul unei acțiuni care a devenit oficială după ce Viorel Teacă a primit susținerea secretarului de stat în MAI, Raed Arafat, dar și pe cel al conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here