Patru persoane din Olt, între care două minore, RĂNITE într-un accident pe DN7/ FOTO

Cele patru victime ale accidentului rutier petrecut sâmbătă dimineață pe Valea Oltului, între care două minore, de 10 și 15 ani, sunt din județul Olt.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 7, în zona Lazaret, după ce șoferul mașinii în care se aflau, un bărbat de 36 de ani, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit o glisieră metalică.

„Accidentul s-a produs pe DN 7, km. 243, Lazaret. Un șofer de 36 de ani, din județul Olt,  pe fondul vitezei neadaptate, în timp ce conducea spre Sibiu, a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens, unde a lovit o glisieră metalică și un cap de pod, ricoșând, apoi pe banda 1 a sensului său de mers.

Șoferul, pasagerul de 41 de ani și două minore de 10 și 15 ani, toți din județul Olt, au fost răniți ușor”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, citată de tribuna.ro.

Potrivit ISU Sibiu, unul dinrte bărbați a suferit o fractură la umăr, iar celălalt, împreună cu cele două fete au avut traumatisme minore, toți patru fiind duși la spital, mai scriu jurnaliștii de la tribuna.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here