Caz ȘOCANT în București! Un bărbat a claxonat 5 minute continuu pentru că ambulanţa venită la un caz i-a luat locul de parcare. Ce a urmat apoi ÎNTRECE ORICE LIMITĂ

Sursa foto: b1.ro

Un caz șocant din București a devenit viral pe Facebook. Mai precis, Sebastian Ujică a postat pe contul său de socializare o poză însoțită de o descrie care a lăsat mască mii de români.

Acesta a dezvăluit că  un șofer din București a claxonat 5 minute continuu pentru că ambulanţă venită la un caz i-a luat locul de parcare.

Mai mult, bărbatul a blocat mașina de salvare și s-a dus după doctori în bloc, să le spună să mute ambulanţa de pe locul lui de parcare.

”Definitia imbecilitatii: sa stai sa claxonezi 5 minute ca a parcat salvarea pe locul tau si cand vezi ca nu vin pt ca sunt ocupati sa salveze vieti, ii blochezi cu masina. In conditiile in care sunt zeci de alte locuri de parcare libere in jurul blocului. Apoi sa te duci dupa doctori la apartament unde aveau interventia sa le ceri sa mute masina. Mi-e scarba”, a scris bărbatul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here