Sondajul după care premierul trebuie să plece: Un sfert dintre români cred că Viorica DĂNCILĂ suferă de IDIOȚENIE, aproape 15% de IMBECILITATE, iar peste 11% de DEBILITATE. Vezi cifrele rușinii

Foto: b1.ro

Românii pun la mare îndoială capacitatea intelectuală a premierului Viorica Dăncilă. O arată un sondaj realizat de Biroul de Cercetări Sociale. 

Un sfert dintre români consideră că prim-ministrul are o deficiență mintală gravă (idioțenie). Aproape 15% cred că aceasta are o deficiență mintală medie (imbecilitate). 11,5% dintre cei chestionați consideră că Viorica Dăncilă are o deficiență mintală ușoară (debilitate).

Media IQ rezultată pentru Viorica Dăncilă este de 56,6. Asta înseamnă că românii au încadrat-o în grupul de IQ 50-69 – deficiență mentală ușoară (debilitate)

Una dintre întrebările din sondaj a fost: ”Pe o scală de la 1 la 140, unde un scor între 1 și 19 înseamnă deficiență mintală gravă (idioțenie), iar între 120 și 140 înseamnă inteligență foarte ridicată, ce coeficient de inteligență credeți că au următorii posibili viitori europarlamentari?”

Cu media de 56,6, Viorica Dăncilă este fix pe ultimul loc.

Pe primul loc, cu o medie IQ de 99.7, este Corina Crețu, comisar european.

Sondajul realizat de către Biroul de Cercetări Sociale poate fi consultat AICI.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here