O femeie din Olt a fost împușcată de soțul ei. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii au demarat o anchetă

O femeie din localitatea olteană Poboru a ajuns la spital, vineri seară, după ce a fost împușcată de soțul ei cu armă cu alice. El spune că arma s-ar fi descărcat accidental. Victima a fost rănită în zona umărului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, bărbatul este deținător legal al unei arme de vânătoare.

„În această seară am fost sesizați prin 112 de către un bărbat, din comuna Poboru, despre faptul că o femeie sângerează în zona umărului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului si din primele verificări au stabilit faptul că o femeie, de 29 de ani, din comuna Poboru, în timp ce se afla în locuință, ar fi fost împușcată accidental de către soțul său, cu o armă de vânătoare cu alice. Bărbatul este deținător legal de armă de vânătoare”, a declarat Alexandra Dicu.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here