Primăria Slatina a demarat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Esplanadei. Iată cum va arăta zona/ FOTO

Primăria Slatina a demarat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Esplanadei. Proiectarea și execuția lucrărilor au o valoare estimată de peste 9,5 milioane de lei.

Municipalitatea a urcat, miercuri, pe platforma licitațiilor publice, SICAP, documentația de atribuire a contractului de lucrări privind reabilitarea și modernizarea Esplanadei, în valoare de 9.510.617,29 lei, fără TVA.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 11 martie 2019, când și vor fi deschise de comisia de licitație.

Proiectul a fost anunțat de primarul Emil Moț încă din septembrie 2018, execuția acestuia urmând lucrărilor făcute în zona statuii Alexandru Ioan Cuza, care au schimbat total aspectul.

Vrem întreaga Esplanadă și acest colț (zona din fața fostului magazin Olt – n.r.) să fie total pietonale, să nu mai avem acces cu nicio maşină şi să mutăm toate festivalurile de pe Esplanadă în noua zona pe care o vom crea la unitatea militară. Vrem ca Esplanada să fie o punte de legătură între oraşul de jos şi cel de sus, pentru că, la ora asta, orașul de jos este rupt de orașul de sus, parcă există o barieră mentală. Oamenii nu vor să coboare, iar Expo Parcul este un parc superb. Cetățenii vin, se plimbă pe Esplanadă; în loc să coboare în frumusețea aia de parc, se opresc și se întorc. Ei, și acum, vrem să facem o întrepătrundere între Expo Parc, Esplanadă şi Oraşul de Sus”, declara, anul trecut, într-o conferință de presă, primarul Emil Moţ.

2 COMENTARII

  1. Bani cheltuiți aiurea! În timp ce strada Depozitelor sau strada Oituz sunt pline de gropi sau în timp ce orașul se sufocă din lipsa locurilor de parcare, primăria Slatina cheltuie banii suficienți cât pentru amenajarea a 10 km de drum asfaltat, pentru a strica lucruri făcute cu alți bani grei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here